mandag 14. april 2014

Ovnsstekt ørret med potetmos og kokte grønsaker

Untitled

Ovnsstekt ørret

6oo g ørretfilet uten skinn og bein
salt og hvitpepper

Krydre ørreten med salt og pepper.
Ha dem i en ildfast form og stek dem på 200 C i 10-12 minutter.

Potetmos

600 g poteter (mandelpotet)
3 dl melk
2 ss smør
salt, hvitpepper og eventuelt litt hvitløk

Skrell potetene og del dem opp i mindre biter.
Kok dem møre og hell av vannet.
Kok opp melk og smør.
Ha potetene tilbake i kjelen og la dem fordampe litt før du moser dem.
Ha i smør og melkeblandingen litt og litt mens du rører til du for en glatt mos.
Smak til med salt, hvitpepper og hvitløkspulver.

Serveres med kokte grønsaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...