onsdag 30. april 2014

Gratinert Torsk med Spinat og Purre

Cod with spinach and leek gratin


4 posjoner

800 g torskefilet uten bein
350 g fersk spinat
1 purre
2 ss smør
salt og pepper

Skyll og tørk spinaten før du legger den i bunnen av en ildfast form.
Skjær purren i skiver og ha den og smør oppå spinaten.
Skjær torsken i biter og legg den i formen. Ha på salt og pepper.

Hvitsaus

2 ss smør
3 ss hvetemel
6 dl melk
1/2 fiskebuljong terning
salt og pepper

Smelt smør og rør inn melet.
Ha i melka og buljongterningen og kok opp. Smak til med salt og pepper.
Hell sausen over fisken og ha over litt revet ost

Stek på 220 C i ca. 15 minutter.
Serveres med kokte poteter, ris eller pasta.

Cod with spinach and leek gratin

Cod with spinach and leek gratin

Cod with spinach and leek gratin

Cod with spinach and leek gratin

Cod with spinach and leek gratin

Cod with spinach and leek gratin

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...