tirsdag 1. oktober 2013

Sjokoladescones

Untitled

Nystekte sjokoladescones smaker godt med smør og et glass melk til :)

Oppskrift til ca. 18 stk

140 g mykt smør
560 g hvetemel
5 1/2 tsj bakepulver
2 ss sukker
100 g sjokolade/kokesjokolade
3 dl melk

Forvarm ovnen til 220 C og kle bakebrettene med bakepapir.
Sikt mel og bakepulver i en bolle.
Ha i smøret og gni det sammen til du får en smuldredeig.
Rør inn sukker og hakket sjokolade.
Rør så inn nok melk til du får en myk deig. Den skal ikke være klissete.
Kjevle deigen ut til ca. 2,5 cm tykkelse på en melstrødd flate og trykk ut sirkler eller skjær ut firkanter.
Legg dem på bakebrettet og pensle dem med litt melk.
Stekes midt i ovnen i 10-12 minutter til de er gylne. Avkjøles på rist.


Untitled


1 kommentar:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...