tirsdag 19. mars 2013

Vintergryte

Ennå er det vinter her oppe i nord og da er det godt med en varm gryte til middag.

Untitled

4 porsjoner

400 g karbonadedeig eller kjøttdeig
5-6 store poteter
2 løk
1 purre
1 paprika
2 hvitløks fedd
2 ss tomatpure
9 dl hønsebuljong (vann+ 2 terninger)
1 tsj paprikapulver
salt og pepper

Skrell og skjær grønsakene i biter.
Ha buljongen i en kjele og ha i poteter og paprika. 
Stek kjøttdeigen sammen med løk og hvitløk.
Ha i tomatpureen og bland sammen.
Ha kjøttdeigen og løken over i kjelen og la alt koke opp.
Ha i purreløken og paprikapulver og la alt koke til grønsakene er møre, ca. 15 minutter.
Smak til med salt og pepper.

Serveres med godt brød eller rundstykker.

Untitled



1 kommentar:

  1. I am excited to have your cooking blog site! Definitely will be trying many of your recipes :D

    SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...