torsdag 28. mars 2013

Ørret med karri & couscous salat

Untitled

4-5 porsjoner

Ørret med karri

4-5 ørret fileter (eller laks)
Karri
Paprikapulver

Krydre ørreten med ønsket mengde karri og paprikapulver.
Stekes på 200 C i ca. 15-20 minutter - avhengig av tykkelsen på fisken.

Couscous salat

Couscous
1 hønsebuljong terning
1 rød løk
1 hvitløksfedd
10-12 cherry tomater
Persille
Olivenolje
Salt og pepper

Lag 4 porsjoner couscous som anvist på pakken, men ha hønsebuljong sammen med kokevannet.
Rens og skjær løk og vitløk i biter og del tomatene i fire.
Bland løk og tomater sammen med olivenoljen og ha så i couscousen.
Bland alt godt sammen og smak til med persille, salt og pepper.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...