søndag 17. februar 2013

Timian- og ostefylt kyllingfilet med oppblåste potetbåter og sprø grønsaker

Minstemann var litt skeptisk til ostefyllet, men det gikk greit da han fikk bytta de i et par ekstra endestykker ;)

Untitled

Fylte kyllingfileter

4-5 kyllingfileter
8-10 skiver bacon
4-5 ss kremost naturell
Timian
Salt & pepper

Skjær et snitt i hver kyllingfilet og fyll den med kremost blandet med timian og salt & pepper.
Surr bacon skiver rundt fileten.
Stek kyllingene på begge sider til baconet er sprøtt. Legg dem i en ildfast form og stek dem videre i ovnen på 200 C i ca 15-20 minutter.

Oppblåste potetbåter

4-5 store poteter
Olivenolje
Timian (eller annet krydder du liker)
Salt & pepper

Skrell og skjær potetene i båter.
Bland dem godt sammen med olivenolje og krydder.
Ha dem på en bakepapirkledd plate og stek dem i ovnen på 225 C i ca 30 minutter.

Sprø grønsaker

2 gulrøtter
1 pakke sukkererter
1 løk
1-2 ss rød karripasta
1 boks kokosmelk
1 ss sitronsaft
Salt

Rens og skjær gulrøttene i staver. Hakk løken i skiver,
Stek dem i olje til de begynner å bli myke.
Ha i kokosmelk, sitronsaft og karripasta og la det koke noen minutter.
Ha i sukkerertene like før servering.
Smak til med salt.

Untitled

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...