mandag 18. februar 2013

Knekkebrød

Homemade crispbread

2 brett - ca. 40 stk
Varmluft 160 C/ Vanlig 180 C

2 dl sammalt rug eller hvete
2 dl lettkokte havregryn
2 dl havrekli
2 dl sesamfrø
2 dl solsikkefrø - hakkes i litt mindre biter
1 dl linfrø
1 dl kruskakli
2 tsj salt
7 dl varmt vann

Bland sammen alle ingrediensene og la det få stå og svelle noen minutter.
Fordel røren utover to stekebrett kledd med bakepapir.
Her kan det være lurt å bruke en slikkepott dyppet i vann for å få det jevnt og glatt.
Stek i 10 minutter. Ta så brettene ut av ovnen og rut opp hvert brett i ca. 20 ruter.
Stek videre i ca. 30 minutter. Her kan det være lurt å bytte plass på brettene etter halve steketiden.
Ta brettene ut av ovnen og legg knekkebrødene på rist og stek videre med døra på gløtt i ca. 10-15 minutter.
Følg med så de ikke svir seg!
Oppbevar dem i en boks med lokk :)

Homemade crispbread

Homemade crispbread

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...