torsdag 3. mai 2012

Torskefilet med bacon, potetmos og grønsaker

DSCN6537


4-5 porsjoner

Torsk og bacon

7-900 g torskefilet
200 g bacon i biter
1 løk finhakket
1 fedd hvitløk finhakket
Smør til steking

Tin torsken. Forvarm ovnen til 150 C
Krydre fisken med salt og pepper og stek den raskt på den ene siden i en stekepanne.
Legg dem så over i en ildfast form.
Stek baconet gyllent sammen med løk og hvitløk. Ha blandingen over fisken og stek i 8-10 min.

Potetmos

600 g poteter (mandelpotet)
3 dl melk
2 ss smør

Skrell potetene og del dem opp i mindre biter.
Kok dem møre og hell av vannet.
Kok opp melk og smør.
Ha potetene tilbake i kjelen og la dem fordampe litt før du moser dem.
Ha i smør og melkeblandingen litt og litt mens du rører til du for en glatt mos.
Smak til med salt og hvitpepper.

Serveres med kokte grønsaker og ett dryss persille.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...