fredag 9. mars 2012

Laks med pasta, spinat og erter



Rask og enkel fredags middag :) Denne falt i smak hos alle untatt minstemann som ikke er så glad i laks - ennå.

4-5 porsjoner

Ca 5-800 g laksefilet
500 g penne pasta
1 løk
1 beger Creme Fraiche
1 pose frosne erter
1 pose frosen spinat
Smør/olje til steking

Kok pastaen som anvist på pakken.
Skjær løken i skiver eller biter, etter hva du foretrekker, og stek den myk i en stekepanne.
Ha i pastaen sammen med Creme Fraichen og la det koke opp.
Ha så i erter og spinat og la det bli gjennomvarmt.
Smak til med salt og pepper. Jeg hadde i en god dæsj med hvitløks pulver også.
Samtidig steker du laksen et par minutter på hver side. Krydre med salt og pepper.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...